Vásárlási tudnivalók | Befancy webáruház
 
 

BelépésRegisztráció
Vásárlási tudnivalók

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálatunkat a következő elérhetőségeken érheted el:

Termékeink átvétele:

Házhoz szállítás: A rendelt termékeket az MPL futárszolgálat szállítja házhoz.

Postapont: A rendelt termékek a rendelés leadásakor kiválasztott postaponton vehetők át.

Postaköltség:

A postaköltség 30.000 Ft bruttó rendelési értékig előre utalás esetén 950 Ft, utánvét esetén 1250 Ft, 30.000 Ft fölött ingyenes.

Fizetési módok:

Előre utalás: a rendelt termékeket azok vételárának és a postaköltségnek bankszámlánkra megérkezését követően adjuk postára. Az utaláshoz szükséges adatok:

Digital Inspiration Online Kft.
CIB: 10702064-69796274-51100005

A közlemény rovatban kérjük a rendelés azonosítót mindenképpen tüntesd fel.

Utánvét: a termékeket és a postaköltséget a csomag átvételekor, a futárnak készpénzben fizetheted meg. Utánvétes fizetés kizárólag a bruttó 100.000 Ft rendelési érték alatt lehetséges.

Csere:

Ha a vásárolt termék valamilyen okból nem megfelelő, a kézhezvételt követően 14 napon belül kérheted annak cseréjét. Ha cserét szeretnél, a következők szerint járj el:

 • az info@befancy.hu címre írt e-mailben értesíts minket, hogy cserélni szeretnél
 • rendeld meg az áruházban azt a terméket amit a visszaküldött helyett szeretnél. Ezt minél hamarabb tedd meg, hogy nehogy esetleg elfogyjon a kiszemelt termék. A rendeléssel nem kell megvárnod a visszaküldött áru megérkezését. A visszaküldött termék vételárát az új rendelésből levonjuk, csak akkor kell fizetned, ha drágább holmit választasz. A második cserétől a cseretermék postaköltségét felszámítjuk.
 • nyomtasd ki és töltsd ki a csereigény bejelentőt, melyet itt találsz: Csereigény bejelentő nyomtatvány
 • a kitöltött csereigény bejelentőt és a terméket biztonságosan becsomagolva 14 napon belül küldd vissza postacímünkre:

  Digital Inspiration Online Kft.
  3129 Lucfalva, Vörösmarty út 12.1.ép.


FONTOS! Ha a csere a termék állapota miatt nem lehetséges, azt az utánvétes postázás mindenkor érvényes díjáért visszapostázzuk. A csere menetének részletes leírását az Általános szerződési feltételek 6. pontjában találod.

Elállás:

A  fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályait betartva, áruházunk is biztosítja a 14 napos indoklás nélküli elállás lehetőségét.

Ha bármilyen okból meggondoltad magad, 14 napon belül lehetőséged van a vásárlástól elállni. Ha szeretnél a termék megvásárlásától elállni, a következők szerint járj el:

 • az info@befancy.hu címre írt e-mailben értesíts minket, hogy elállsz a vásárlástól
 • nyomtasd ki és töltsd ki az elállási nyilatkozatot, melyet itt találsz: Elállási nyilatkozat- a kitöltött elállási nyilatkozatot és a terméket biztonságosan becsomagolva 14 napon belül juttasd vissza postacímünkre:

  Digital Inspiration Online Kft.
  3129 Lucfalva, Vörösmarty út 12.1.ép.


FONTOS! Az ilyen termékeket a postaköltség áráért visszaküldjük.
Ha nem minden terméket küldesz vissza és az elállást követően a nálad maradt termékek összértéke nem éri el a 30.000 Ft-ot, a postaköltséggel csökkentett vételárat utaljuk vissza.
Kérjük tartsd szem előtt, hogy a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért te felelsz. Ha a visszavásárlás a termék állapota miatt nem lehetséges, azt az utánvétes postázás mindenkor érvényes díjáért visszapostázzuk. Az elállás menetének részletes leírását az Általános szerződési feltételek 7. pontjában találod.

 
© 2016-2024 Digital Inspiration Online Kft.
Töltés...