Viszonteladóknak | Befancy webáruház
Az ajándékok január 31-ig cserélhetők  
Részletek
Minden november 22. és december 23. között megrendelt termék esetén 2023. január 31-ig meghosszabbított csere lehetőséget biztosítunk. Cserélni egy másik méretre illetve egy azonos vagy magasabb értékű termékre lehet. Az ajánlat az elállásra nem vonatkozik.
 
 

BelépésRegisztráció

VISZONTELADÓKNAK

Amennyiben továbbértékesítés céljából kívánja megvásárolni termékeinket, kérjük a lenti linkre kattintva regisztráljon a webáruházunkba.

Munkatársunk 24 órán belül aktiválja a viszonteladói regisztrációt, ezt követően az áruházba való bejelentkezéskor már a viszonteladói árak jelennek meg. A vásárlás az áruházban történő rendelés leadásával lehetséges. A rendelésekről papír alapú számlát állítunk ki, melyet a termékekkel együtt küldünk ki.

Viszonteladóknak első alkalommal a minimális vásárlási érték nettó 50.000 Ft, a későbbi vásárlásoknál nincs minimális összeghatár.

Fizetés: első vásárláskor a vételár előreutalásával, későbbi vásárlások esetén nettó 100.000 Ft rendelési érték alatt utánvétes fizetés is választható.

Vállalási határidő: előre utalás esetén a vételár beérkezését követően, utánvét esetén a rendelés leadása után maximum 2 hét. Rendelését természetesen a lehető leghamarabb teljesítjük.

Viszonteladó partnereinknek a csomagolási és postaköltség egységesen 2000 Ft csomagonként.

Regisztrálok

 
© 2016-2022 Digital Inspiration Online Kft.
Töltés...